microsoft office windows server 2019 windows 10 pro lisans satın al en ucuz sohbet hattı porno iş kurmak
 

Bouwmaterialen

R. Durga & Sons biedt een geselecteerde keuze aan tropische hardhoutproducten, met unieke eigenschappen voor diverse toepassingen en ook voor simpele bouwtoepassingen w.a. bekisting hout, houtenstellages, beschutting e.d.. Met hoogwaardig rondhout, vervaardigen wij duurzame bouwmaterialen, in onze gemoderniseerde zagerij w.a. sierbalken, brugdekmateeriaal en hoogwaardig constructiehout.

Houtstammen worden op maat verzaagd in drie kwaliteiten:

  • A
  • B
  • A/B 

Optioneel kan het gezaagd hout tweezijdig of vierzijdig worden geschaafd.

De standaardafmeting van de bewerkte houtsoorten ofwel bouwmaterialen voor zowel simpele als duurzame toepassingen zijn:

1″x2 “ 1″x4″ 1″x8″ 2″x2″ 2″x6″ 2″x3″ 4″x4″ 6″x6″
1″x3 “ 1″x6″ 1″x10″ 2″x4″ 2″x8″ 2″x10″ 4″x6″ 8″x8″

Op verzoek kunnen wij houtsoorten verzagen volgens uw eigen specificaties.

De bewerkte houtproducten geleverd door ons bedrijf, worden toegepast in:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Civiele bouw
  • Steiger -en Beschoeiingbouw
  • Meubelproductie.

Houtsoorten die tot bouwmateriaal worden verwerkt zijn:

Kopie

Deze tropische hardhoutsoort wordt toegepast als constructiehout bij bruggen, haven- en waterwerken, sluisdeuren, brugelementen, paalhout,schotbalken, klos- en gording. Ook geschikt voor dwarsliggers, bedrijfsvloeren en in de scheepsbouw. Kopie wordt ook toegepast bij woningbouw.

Walaba

Toegepast als rondhout voor steiger- en meerpaalconstructies, bijvoorbeeld voor jachthavens. Geschikt voor wal beschoeiïngen, voor liggers en ondersteuningen van bruggen. Ook wordt walaba gebruikt voor leidingmasten, bedrijfsvloeren, timmerwerk en meubelen. Vanwege de goede splijtbaarheid, duurzaamheid, dakbedekking (shingles) en gespleten afrasteringspalen.

Basralocus

De sterkte van het hout maakt het bij uitstek geschikt als paalhout en constructiehout in de waterbouw, zoals remmingwerken, steigers, sluisdeuren, gordingen en strandhoofden. Ook voor beslagen palen in de waterbouw. Voorts is het, mede door het uiterlijk, uitstekend geschikt voor gevels (betimmeringen), binnenbetimmeringen, parket- en strokenvloeren.

Doordat het bestand is tegen zuren is het geschikt voor vaten met zure vloeistoffen. Ook wordt het voor meubelen gebruikt.

Bolletrie

Wordt toegepast bij waterbouwkundige constructies, brugdekken, vloeren, dwarsliggers en tuinhout. Verder voor draaiwerk, knoppen, grepen, blaasinstrumenten, topics for cause and effect essay parket- en strokenvloeren. En voor vioolstrijkstokken als vervanger van pernambuco en biljartkeus.

Wanakwarie

Gebruikt voor bekistingswerkzaamheden, bouwen van stellages, schuttingen, timmerwerk binnenshuis, emballagemateriaal en geschikt voor de fabricage van triplex.

Op verzoek, leveren wij houtproducten volgens uw wensen en specificaties. Voor lokale particuliere- en zakelijke afnemers en voor exportmarkten.