microsoft office windows server 2019 windows 10 pro lisans satın al en ucuz sohbet hattı porno iş kurmak
 

Houtproducten

Wij leveren diverse houtproducten waaronder op maat gemaakte interieurproducten, pergola’s, cabana’s, decking en vloeren.

Interieur

Met onze verfijnde technieken en de juiste equipment zijn wij instaat hoogwaardige kwaliteit houtproducten voor interieur te leveren zoals trappen, deuren, tafels en banken

Pergola

Een pergola is een decoratieve constructie van latten op palen in de tuin, gecombineerd met planten en bloemen. Pergola’s worden vaak tegen de gevel van een huis geplaatst. Eigen ontwerp? Geen probleem, wij kijken samen met u naar het design en bouwen deze naar uw wens.

Cabanas

Naast onze pergola’s vervaardigen we ook overkapte buitenconstructies voor de open natuur, tuin, terras en zwembad, in diverse maten en modellen. De cabana modellen, worden volgens uw eigen ontwerp en persoonlijke wensen uitgevoerd. Indien u advies wenst over de cabanas, technische aspecten, maatvoering, installatie, afwerking en onderhoud, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Decking

Ipe-decking wordt, naast andere mogelijkheden, gebruikt voor de constructie van buitenvloeren en gevelbekleding. Gevelbekleding van de woning door middel van Ipe-decking, is in de afgelopen jaren (landelijk en internationaal) in populariteit toegenomen. Constructies met Ipe-decking kunnen volgens uw eigen ontwerp worden uitgevoerd.

Vloeren

De Ipe vloeren die door R. Durga & Sons in eigen beheer worden gefabriceerd, zijn hoogwaardig, duurzaam en zorgen voor een unieke, warme en klassieke uitstraling.

Er zijn twee standaard maten van de vloerprofielen:

  • 16 mm x 80 mm
  • 16 mm x 130 mm.
De lengte varieert tussen 3′ (0,91 meter) en 10′ (3,05 meter).

Op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften adviseren wij u over de type vloeren, installatie, afwerking, oplevering en onderhoud van de vloersystemen. De garantieperiode op de geleverde en geïnstalleerde vloeren is 75 jaren.