microsoft office windows server 2019 windows 10 pro lisans satın al en ucuz sohbet hattı porno iş kurmak

Ipe wood… nature’s gift for generations to walk on

Machinale Houtbewerkingsbedrijf R. Durga & Sons N.V. is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de houtsector. Het bedrijf is opgericht in 1967 en is inmiddels al drie generaties een begrip in deze sector. Van oorsprong gebruikten we alle Surinaamse houtsoorten, maar vanaf 2010 hebben we ons volledig gespecialiseerd in hardhout, met name Ipé (Surinaams Groenhart) vanwege het duurzaam karakter en de zeer goede kwaliteit.

Onze voorkeur gaat uit naar duurzaam geoogst hout, en bewust om te gaan met het proces vanaf de selectie tot de bewerking van het beste houtsoort. De focus ligt vooral op het invullen van de lokale- en internationale vraag  naar Groenharthoutproducten en -vloeren.

Vanaf de inkoop van bomen in het bos, het selecteren van de verschillende kwaliteiten, het zagen in balken en planken, tot het op de natuurlijke manier wind drogen en het eindelijk schaven, hebben wij in eigen hand. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten en streven samen met ons team ernaar om onze klanten centraal te stellen door onze afspraken na te komen. Hierdoor durven we een levenslange garantie te geven op onze Groenhartproducten.

Producten

Machinale Houtbewerkingsbedrijf R. Durga & Sons N.V. levert binnen- en buitenvloeren in de maten  19 mm x 90 mm en 19 mm x 140 mm.

Wij leveren deze vloeren in drie kwaliteiten:

  • A grade: beide zijden van de plank zijn foutvrij; weinig kleurverschil in het hout
  • One face clear: 1 zijde van de plank is foutvrij terwijl 1 zijde van de plank natuurlijke oneffenheden vertoont; kleurverschil in het hout
  • First and second quality (FAS)

Een Ipé deck zal één van de sterkste structuren zijn op uw terrein. de sterkte kan worden toegeschreven aan de natuurlijke olieën en de geconcentreerde densiteit in het hout.

Diensten

Wij komen graag bij u langs om een opname te doen van uw project. Naast het leveren van het hout zorgen wij ook voor het transport, de installatie en de afwerking met houtolie.

Voor de installatie gebruiken wij RVS SPAX schroeven. De vloer wordt afgewerkt met Ipé Oil.

Tevens zijn de houtolie en de SPAX schroeven uit voorraad leverbaar.

Verder bent u bij ons terecht voor het verzagen en schaven van al uw houtsoorten op elke gewenste maat.

Projecten

Graag laten wij u enkele projecten zien welke wij met succes hebben opgeleverd waaronder:

  • Pooldeck Royal Torarica
  • Pooldeck Royal Torarica
  • Pergola te Overbridge River Ressort

Project Foto’s